Bent u een makelaar of een particulier die geweldige foto's nodig heeft voor de verkoop van een woning, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedfotografie. Wij vertalen uw woning naar sprekende beelden die uitnodigend en professioneel zijn.

Elke professionele vastgoedfotograaf heeft een eigen visie en een kenmerkende stijl. Het is je visitekaartje en je handelsmerk. Keuzes in compositie, belichting en onder welke hoek je fotografeert zijn tijdens de fotosessie buitengewoon belangrijk. Het is daarbij ook belangrijk dat je met professioneel apparatuur werkt en dat je deze apparatuur goed kent. Weten hoe je apparatuur werkt, weten hoe je nabewerkingssoftware werkt en weten wat de beperkingen zijn. Het is veel eenvoudiger om een goede foto te maken dan om later in de nabewerkingssoftware een matige foto te bewerken. Wij zijn ervan overtuigt dat het fotograferen met natuurlijk licht de beste resultaten opleveren. Dit elimineert een mengsel van kleuren door verschillende kleurtemperaturen van verschillende lichtbronnen. Zo'n mengsel kan foto's een onnatuurlijke tint geven, waardoor achteraf meer bewerking nodig is.

Wat leveren we?

Technologie en uitrusting veranderen voortdurend, net zoals trends in interieur en vastgoed. Lucht- en dronefotografie, woningvideo's, 360 graden fotografie en inmeten van woningen zijn allemaal belangrijke technische ontwikkelingen met betrekking tot de presentaties van woningen. Het kost tijd en geld om deze veranderingen bij te houden. Wij stemmen onze producten af op de wensen van de klant en bieden daarom zowel bredere pakketten als ook gedetailleerder werk. Informeer ook gerust naar de mogelijkheden voor uw wensen. Zijn er aanvullende wensen, dan is dat natuurlijk altijd bespreekbaar.

Ik denk graag met u mee tijdens een vrijblijvend en gratis gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik u advies over hoe je de fotografie voor uw klant of woning neer zou kunnen zetten zodat de potentiƫle koper zich maximaal aangesproken voelt.